Poradna - Pečuj doma

Poradna - Pečuj doma

Galerie

Konferenční sál KKC Přeštice

Pečujete doma o své blízké? Můžete se obrátit na poradnu Pečuj doma

Pečuj doma Diakonie ČCE nabízí ve spolupráci s Kulturním a komunitním centrem Přeštice služby poradny pro pečující v Přešticích, která bude probíhat v prostorách KKC na adrese Masarykovo náměstí 311 každé úterý od 9 do 12 hodin.

Poradna je určena všem, kteří se doma starají o své blízké. Na pečující zde čeká poradkyně týmu Pečuj doma Jitka Kallistová, od které se můžete dozvědět například to, na jaké příspěvky a dávky máte nárok, jak o ně požádat, jak si uzpůsobit domácnost, jaké kompenzační pomůcky používat nebo jaké podpůrné služby můžete využít ve své životní situaci.

Zdarma se můžete též zúčastnit akreditovaných kurzů pro pečující jako například Ošetřovatelský kurz, Péče o člověka s demencí a další, kde můžete prohloubit své dovednosti v domácí péči. Více informací a podrobné programy najdete na www.pecujdoma.cz, na těchto stránkách také naleznete interaktivní mapu pomoci, která vám pomůže najít pečovatelské, ošetřovatelské a další služby ve vašem okolí.

Mimo uvedené hodiny poradny můžete Jitku Kallistovou kontaktovat také na e-mailu: plzensky@pecujdoma.cz a mobilu 704 607 825.

Délka akce: 180 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 6. říjen 2020

Informace o akci a jejím konání