Festival vína - 3. ročník

Galerie

Masarykovo náměstí 2019

Od 13,00 - 17,00 hod. - Cimbálová muzika Michala Horsáka

Od 18,00 hod. - The Beatles revival a Karel Kahovec

Od 19,30 hod. - Ponorka band

Třetí vydání Přeštického festivalu vína je tady! Letošní ročník oblíbené akce se uskuteční v sobotu 12. října na Masarykově náměstí v Přešticích.

Festival je zaměřen na moravská a česká vína, a proto se na akci představí výhradně domácí vinaři. Těch bude tradičně 15 a i letos se Vám budou snažit dokázat, že naše víno může směle konkurovat vínu ze zahraničí. Abyste se o tom přesvědčili, připravte své chuťové buňky na desítky pečlivě vybraných degustačních vzorků z různých vinařských podoblastí.

Součástí festivalu bude bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na vystoupení sommeliéra Jiřího Hudce, rozhovory s vinaři, soutěže a v neposlední řadě dobrou muziku. V odpoledních hodinách zahraje k poslechu a tanci Cimbálová muzika Michala Horsáka. V 18:00 začne společné vystoupení jedné z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin The Beatles Revival CZ a legendy českého bigbítu Karla Kahovce. V 19:30 zakončí program dobřanská kapela Ponorka Band.

Vstupné na akci je zdarma. Víno bude možné degustovat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na akci za cenu 50 Kč.

ZASTOUPENÁ VINAŘSTVÍ:

1. Modré Vinařství

2. Sedlecká vína

3. Tanzberg Mikulov

4. Vičické vinařství Mikulášek

5. Vinařství Gertner

6. Vinařství Holánek

7. Rodinné vinařství HRABAL Velké Bílovice

8. Vinařství Konečný

9. Vinařství Líbal

10. Vinařství Lubomír Štěpánek

11. Vinařství Maláník-Osička s.r.o.

12. Rodinné vinařství Janásovi

13. Vinařství Plchut

14. Vinařství Rauš

15. Víno Hnidák

Délka akce: 660 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 12. říjen 2019

Informace o akci a jejím konání